شهرداری اهواز نیازمند ثبات مدیریتی است

خورنا: عضو شورای شهر اهواز گفت: شهرداری این شهر نیازمند ثبات مدیریتی است.

علی ناصری امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در اهواز اظهار کرد: یک فاصله زمانی بین انتخابات شورای شهر و آغاز به کار شورا وجود دارد که اعضا نیز از این وقفه بهره برده و جلسات خود را قبل از آغاز کار رسمی به صورت غیر علنی برگزار می‌کنند.

وی ادامه داد: اعضای شورای شهر اهواز سه شنبه هر هفته یکدیگر را در ساختمان شورا ملاقات تا با منطق و دیدگاه‌های یکدیگر آشنا شده و نقطه نظرات به هم نزدیک‌تر و برای انتخاب رئیس و نایب رئیس شورا نیز تصمیم‌گیری شود.

عضو شورای شهر اهواز با بیان اینکه در مورد انتخاب شهردار به جمع بندی نرسیده‌ایم تصریح‌کرد: اعضای شورا تصمیم گرفتند که جلساتی را با شهردار فعلی به صورت غیرعلنی برگزار تا گزارش کار وی را دریافت و دیدگاه و برنامه‌هایش را برای آینده توضیح دهد.

وی اضافه کرد: البته این جلسات در صورتی است که شهردار فعلی موافقت کند زیرا ما منتخب مردم هستیم و نمی‌توانیم به وی امر و نهی کنیم.

ناصری با اشاره به اینکه در شهرداری به ثبات مدیریتی نیاز داریم خاطرنشان‌کرد: عده‌ای عقیده دارند شهردار فعلی با وجود اینکه شورای شهر سوم اهواز منحل شد و مشکلات اعتباری وجود داشت عملکرد خوبی داشته است و باید ثبات مدیرتی در شهر ایجاد شود و نباید مانند شورای سوم عمل کرد و تغییرات پی‌درپی در شهرداری ایجاد شود.

عضو شورای شهر اهواز افزود: مردم اهواز ذهنیت مناسبی در خصوص شورای شهر ندارند و باید با تعامل و مشورت این ذهنیت را تغییر داد.

ناصری با اشاره به اینکه در مورد انتخاب شهردار تصمیم قطعی نگرفته‌ایم بیان کرد: قطعا تصمیمی خواهیم گرفت که مردم راضی باشند و شاهد اتحاد و همدلی و کارایی بیشتر شهردار و شهرداری باشیم.

عضو شورای شهر اهواز با بیان اینکه شورا موافق شهرداری که با روزمرگی کار کند نیست گفت: یک شهردار باید حداقل برنامه‌های پنج ساله برای شهر داشته باشد و با اهل فکر و اندیشه کار کند و بی‌حاشیه و بدون دخالت مسائل سیاسی کار خود را انجام دهد.