شهردار اهواز: ستادها از آسیب به چهره شهر خودداری کنند

خورنا: شهردار اهواز گفت: کاندیداها روش‌های جدید مجازی را برای تبلیغات انتخاب کرده و ستادهای انتخاباتی پاکیزگی چهره شهر را رعایت کنند.

منصور کتانباف با بیان این‌که شهرداری در حال تهیه کارتن‌پلاست برای ایجاد فضای تبلیغاتی به منظور استفاده ستادهای انتخاباتی کاندیداها است، اظهار کرد: برای تبلیغات کاندیداها روش‌های جدید مانند ارسال پیامک به گوشی‌های همراه شهروندان وجود دارد و نیاز نیست که کاندیداها برای معرفی خود، حتما عکس و پوستر به دیوار شهر بچسباند.

وی افزود: استفاده کاندیداها از عکس و پوستر به منظر شهر آسیب وارد می‌کند و پاک کردن شهر از آثار این پوسترها نیز بسیار دشوار است. بسیاری از پوسترهای تبلیغاتی چندین سال روی دیوار شهر باقی می‌مانند و قابل تمیز شدن نیستند.

شهردار اهواز تصریح کرد: از لحاظ قانونی نیز چسباندن عکس‌ها و پوسترهای انتخاباتی در خارج از مکان‌های مشخص شده‌، تخلف به شمار می‌آید و قابل پیگیری است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *