آیا فرزند آیت الله هاشمی گفته «پدر رییس جمهور شود، من همه کاره ام/ قانون اساسی را تغییر می دهم»؟

خورنا: چندی پیش، برخی از سایت های خبری با انتشار گزارشی به نقل از منابعی که اشاره ای به نامشان نکرده، مدعی شدند: (م.ه) در ملاقاتی با خاتمی و در پاسخ به نگرانی‌ها نسبت به کهولت سن و ناتوانی جسمی پدرش، با صراحت پاسخ داده بود: «نگران نباشید، عملا من رئیس‌جمهور خواهم بود!»در همین رابطه، خبرنگار سیاسی «انتخاب» در تماس با یکی از اعضای خانواده آیت الله هاشمی رفسنجانی، خبر مذکور را به شدت تکذیب کرد.

این فرزند آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت که اساساً هیچ یک از فرزندان آقای هاشمی با آقای خاتمی دیداری نداشته اند.

وی این ادعا که «نگران نباشید، عملا من رئیس‌جمهور خواهم بود» را مضحک خواند و گفت: این ادعا نشان می دهد که سازندگان این خبر، کوچکترین شناختی از پدرم ندارند.

ادعای دیدار با خبرنگار فراری

این فرزند آیت الله هاشمی، همچنین انتشار ادعاهای دیگر در مورد یکی دیگر از اعضای خانواده را تکذیب کرد. این رسانه ها ادعا کرده بودند که «ف.ه با یکی از خبرنگاران فراری دیدار داشته و در این دیدار، خانم ف.ه در این مصاحبه گفت که پدرش به هر حال وارد سن کهولت شده و توان جسمی سابق را ندارد، به همین خاطر بین فرزندان ایشان تقسیم کار شده تا هر کدام در یکی از حوزه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی و … به پدر کمک کنند و به خاطر همین ضعف جسمانی، ایشان سفرهای تبلیغاتی هم به استان‌ها نخواهند داشت و تقسیم کار شده تا افرادی همچون سیدمحمد خاتمی، حسن روحانی، دکتر عارف، زنگنه، محمد هاشمی و … به این سفرها اعزام شوند و از طرف ایشان با مردم صحبت کنند!»

در این گزارش همچنین ادعا شده که «ف.ه» اعلام  کرده که پس از پیروزی پدر، قانون اساسی را تغییر خواهند داد!

این فرزند آیت الله هاشمی، ضمن رد این دیدار و ادعای خیالی گفت: اولاً شرایط پدر به گونه ای است که ایشان در شرایط کاملاً عادی جسمی به سر برده و نیازی به سفرهای استانی افراد دیگر نیست.

وی افزود: خبر دیدار با یک خبرنگار فراری کذب محض است ، ضمن آنکه خانواده آیت الله هاشمی نیز به قانون اساسی احترام می گذارند.

وی در پایان پرسید: جای تعجب است که برخی رسانه ها، اخبار سایت های بیگانه را منتشر و از آن به عنوان سندی برای تخریب آیت الله استفاده می کنند.

قابل ذکر است، این خبر به شکل وسیعی در برخی رسانه ها با تیتر “عملا من رئیس‌جمهور می‌شوم/ قانون اساسی را تغییر می‌دهیم” منتشر شد

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *