استاندار خوزستان: اولویت توسعه کشاورزی امسال طرح‌های ۵۰ میلیون تومان به بالا است

خورنا: استاندار خوزستان گفت: در سال جاری طرح‌های توسعه کشاورزی ۵۰ میلیون تومان به بالا از اولویت برخودار هستند.

به گزارش خورنا به نقل از فارس، سید جعفر حجازی در جلسه شورای کشاورزی شهرستان‌ها که در استانداری خوزستان برگزار شد اظهار کرد: طرح‌های توسعه کشاورزی استان باید با توجه به ظرفیت هر منطقه در قالب موضوعاتی مانند آبخیزداری، زراعت، باغات، سردخانه، صنایع تبدیلی و تکمیلی باشد.

وی افزود: سیاست کلی کشور در طرح توسعه کشاورزی برای سال جاری این است که همه طرح‌ها برای دریافت تسهیلات باید بالای ۵۰ میلیون تومان باشند.

استاندار خوزستان ادامه داد: تنها افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد می‌توانند از تسهیلات پایین بهره‌مند شوند و طرح‌های کوچک روستایی نیز به کمیته امداد داده شده است.

وی با اشاره به اینکه طرح‌های متوسط به بالا در سال جاری در اولویت هستند عنوان کرد: هر شخصی که در شهرستان‌ها متقاضی ساخت سد خاکی باشد می‌تواند از تسهیلات هفت درصد بهره‌مند شود.

حجازی با اشاره به اینکه سال گذشته طرح‌ها در شهرستان‌ها اولویت‌بندی نشدند، خاطر نشان ساخت: ۴۵۰ میلیارد تومانی را که امسال به خوزستان در توسعه کشاورزی اختصاص یافته است را به نسبت جمعیت کشاورزی هر شهرستان تقسیم می‌کنیم و با توجه به تاکید دولت در جلسه با رئیس جهاد کشاورزی اولویت‌های هر شهرستان مشخص می‌شود.

وی در پایان تاکید کرد: تا زمانی که سیلوهای استان پر نشده است، اجازه خارج شدن هیچ گندمی را از خوزستان نمی‌دهیم.

در شورای کشاورزی شهرستان‌ها که قرار است هر پنج شنبه برگزار شود فرمانداران، روسای جهاد کشاورزی شهرستان‌ها و تعدادی از متقاضیان تسهیلات توسعه کشاورزی حضور می‌یابند تا مشکلاتی که در جهت طرح‌های توسعه کشاورزی وجود دارد بررسی شود.

این جلسه به شهرستان‌های رامهرمز، بهبهان و اندیمشک اختصاص یافت، متقاضیان تسهیلات که طرح‌هایی در زمینه دام و طیور، سردخانه، بسته‌بندی و… داشتند مشکلات خود را بیان کردند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *