مجتمع تجاری صنعتی بندر خشک شلمچه کلنگزنی شد
خورنا: عملیات اجرایی ۴ هزار میلیارد ریالی پروژه سرمایهگذاری در بندر خشک شلمچه با حضور مسئولان استانی و محلی در منطقه آزاد اروند آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از خرمشهر، به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل منطقه آزاد اروند، مهدی نیکپی در مراسم کلنگزنی پروژه مجتمع بزرگ تجاری، صنعتی و رفاهی شرکت محور طلائی اروند در منطقه تجاری شلمچه که با حضور مسئولان استانی، محلی، معاونان و مدیران سازمان منطقه آزاد اروند انجام گرفت، اظهار کرد: با کلنگ زنی پروژه مجتمع بزرگ تجاری، صنعتی و رفاهی شرکت محور طلائی اروند با مساحت ۵۲ هکتار در شلمچه و با سرمایهگذاری بیش از ۴ هزار میلیارد ریال در سال حماسه سیاسی و اقتصادی زمینه و بستر سرمایه گذاری و فعالیت در شلمچه در حوزههای احداث سردخانه، انبار کالا، ساخت سیلو، پایانه صادرات محصولات ساختمانی و کشاورزی، احداث بازارچه سنتی، ایجاد بورس کالای پتروشیمی و ایجاد بورس کالاهای عمومی فراهم خواهد شد.
وی افزود: شلمچه که در سه دهه پیش صحنه جهاد و رشادت فرزندان این مرز و بوم بوده است، اکنون شاهد جهادی دیگر از نوع اقتصادی است.
*انجام ۶۵ پروژه در داخل و خارج از کشور/ اتمام فاز اول پایان امسال
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند اضافه کرد: شرکت محور طلایی اروند با سابقهای درخشان در حوزه صنعت و تجارت بیش از ۶۵ پروژه را در داخل و خارج از کشور انجام داده است.
وی با اشاره به اینکه فاز اول این پروژه در انتهای سالجاری به بهرهبرداری خواهد رسید گفت: زمان پیشبینی شده برای افتتاح و بهرهبرداری از این پروژه سه سال است و در برآوردهای اولیه بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ فرصت شغلی بهصورت مستقیم بهوجود خواهد آورد.
نیکپی خاطرنشان کرد: شلمچه بهعنوان یکی از دروازههای کشور بهمنظور فعالیتهای تجاری و ترانزیت در نظر گرفته شده است و به علت موقعیت جغرافیایی منحصر به فرد خود و امکان استفاده از حمل و نقل جادهای، ریلی، دریایی و هوایی امکان فعالیت آسان و سریع و مطمئن با عراق، کشورهای حاشیه خلیج فارس، کشورهای آسیای میانه و قفقاز و حوزه مدیترانه را میسر میسازد.
*مهمترین گام در ایجاد بندر خشک
رئیس هیئت مدیره منطقه آزاد اروند ضمن اشاره به موقعیت استراتژیک شهرهای آبادان و خرمشهر تصریح کرد: آبادان و خرمشهر از دیرباز جایگاه صنعت و تجارت در کشور بوده و راههای مواصلاتی آن از پرترددترین راههای کشور بوده است.
وی خاطرنشان کرد: زیرساختهای تجاری و حمل و نقل و شبکه ارتباطی منطقه آن را به یکی از مهمترین عوامل تسریع کننده رشد اقتصادی منطقه تبدیل میکند.
نیکپی در پایان بیان کرد: با ایجاد این مجتمع بزرگ مهمترین گام در ایجاد بندر خشک برداشته شده است.