بهره‌برداری از ۱۴۸ طرح توسعه کشاورزی در امیدیه

خورنا: فرماندار امیدیه گفت: تاکنون ۲۱۰ طرح کشاورزی در شهرستان به ثبت رسیده که از این تعداد ۱۹۲ طرح با اعتبار ۹ میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان منجر به عقد قرارداد در بانک شده است.

حسین لامی‌زاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز اظهار کرد: از تعداد طرح‌های منعقد در بانک، ۱۴۸ طرح با اعتباری حدود ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به بهره برداری رسیده و مابقی طرح‌ها از پیشرفت فیزیکی ۵۰ تا ۷۰ درصدی برخوردار هستند.

وی افزود: طرح‌های کشاورزی شهرستان در قالب توسعه باغات، دامپروری، دامداری، طیور و صنایع وابسته به بخش کشاورزی هستند.

فرماندار امیدیه تصریح کرد: تاکنون یک هزار و ۵۷۵ هکتار از زمین‌های دیم در بخش مرکزی امیدیه و ۱۹۵ هکتار در روستا آسیاب را کانال‌کشی کرده و به مردم واگذار کرده‌ایم تا بتوانند در امر کشاورزی موفق باشند.

وی ادامه داد: با وجود اینکه امیدیه یک منطقه نفتی به شمار می‌آید و اراضی اندکی برای کشت دارد وجود یک‌هزار و ۶۰۰ هکتار زمین کشاورزی در این شهرستان یک اتفاق بی‌نظیر است.

لامی‌زاده در پایان بیان کرد: تمام تلاشمان بر این بوده که حمایت خوبی از طرح توسعه کشاورزی داشته باشیم و در همین راستا تمام کسانی را که طرح کشاورزی در دستور کار خود دارند را پس از پیگیری لازم برای اخذ تسهیلات به بانک معرفی کردیم.