تولد بیش از ۶۶ هزار نوزاد طی ۱۰ ماه در خوزستان

مدیر کل ثبت احوال خوزستان از ثبت بیش از ۶۶ هزار تولد نوزاد طی ۱۰ ماه سال جاری در استان خبر داد.

به گزارش خورنا مصطفی امانی پور مدیر کل ثبت احوال خوزستان با بیان اینکه در ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۴ تعداد ۶۶ هزار و ۱۳۴ رویداد ولادت در استان خوزستان به ثبت رسیده است افزود: از تعداد کل ولادت‌های ثبت شده ۵۱.۴ درصد نوزاد پسر و ۴۸.۶ درصد نوزاد دختر و همچنین ۷۴ درصد شهری و ۲۶ درصد روستایی بوده است.

وی با اشاره به اینکه در ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۴ در هر شبانه روز بطور متوسط ۲۱۶ نوزاد و هر ساعت تقریبا ۹ نوزاد متولد شده است، ادامه داد: بیشترین ولادت‌ها در شهریور ماه به تعداد ۷ هزار و ۶۹۹ رویداد ولادت ثبت شده است.

مدیر کل ثبت احوال خوزستان ۸۸ درصد ولادت‌های استان در این مدت مربوط به چند قلوزائی بوده است. بیان کرد: در ۱۰ ماهه سال جاری تعداد ۱ هزار و ۱۳۷ مورد دوقلوزایی، تعداد ۳۸ مورد سه قلوزایی و ۳ مورد چهار قلوزایی در شهرستان‌های اهواز و رامهرمز در استان ثبت شده است.

امانی پور در پایان با بیان این که در ۱۰ ماهه سالجاری ۳۰ درصد موالید استان خوزستان فرزند اول هستند گفت: ۳۳ درصد موالید فرزند دوم، ۲۴ درصد فرزند سوم، ۱۰ درصد فرزند چهارم و ۳ درصد فرزند پنجم و بیشتر است. همچنین در این مدت میانگین سن مادران در اولین فرزندآوری ۲۵.۸ سال در موالید شهری و ۲۳ سال در موالید روستایی می‌باشد.