بازداشت قاضی قلابی در اهواز
به گزارش خورنا حسن رئیسی رئیس حفاظت اطلاعات دادگستری خوزستان امروز یکشنبه دوم آذر اظهار کرد: بر اساس گزارش واصله به حفاظت و اطلاعات دادگستری استان، شخصی که کارمند اخراجی دادگستری با سوابق کیفری قبلی است، با معرفی خود نزد افراد عادی به عنوان قاضی و معاون دادسرای عمومی و انقلاب اهواز، از افرادی که دارای پرونده قضایی بودند، سکه بهار آزادی و پول میگرفته و به آنان قول مساعدت در حل پرونده قضاییشان را میداده است.
وی ادامه داد: با رصد اطلاعاتی و اقدامات فنی تیم عملیات حفاظت و اطلاعات دادگستری استان خوزستان و با همکاری عوامل پایگاه اطلاعات اهواز، متهم شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی، پس از انجام تشریفات قانونی پرونده، بازداشت شد.
رئیس حفاظت اطلاعات دادگستری خوزستان در پایان عنوان کرد: متهم با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان سپیدار اهواز و جهت ادامه تحقیقات در اختیار حفاظت و اطلاعات دادگستری قرار گرفت.