بیش از یک‌ سوم شهرکهای صنعتی خوزستان در سال ۱۴۰۳ هیچ سرمایه‌گذاری نداشتند

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان گفت: در سال ۱۴۰۳ از ۵۰ شهرک صنعتی موجود در استان تنها در ۳۱ شهرک صنعتی سرمایه‌گذاری انجام شده است و در ۱۹ شهرک دیگر علیرغم داشتن زیر ساخت‌های لازم ولی هیچ سرمایه گذاری صورت نگرفته است.

به گزارش خبرنگار خورنا از اهواز علی مهدی پور عصر سه‌شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ در نشست شورای اداری خوزستان اظهار کرد: سال ۱۴۰۳ در ۵۰ شهرک صنعتی استان ۱۳۸ قرارداد صنعتی منعقد شد که ۵۲ درصد این قراردادها در حوزه صنایع فلزی، ۱۴ درصد در حوزه صنایع غذایی، دارویی و تبدیلی کشاورزی و ۱۰ درصد نیز در حوزه صنایع شیمیایی بود.

وی از انعقاد ۶۵ درصد قراردادهای صنعتی استان در شهرستانهای اهواز، دزفول و شوشتر خبر داد و توضیح داد: ۵۰ درصد این قراردادها در اهواز، ۱۰ درصد در دزفول، پنج درصد در شوشتر، چهار درصد در بهبهان و دو درصد نیز در اندیمشک، آبادان و خرمشهر منعقد شده است.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان ادامه داد: همچنین در سال ۱۴۰۳ از ۵۰ شهرک صنعتی موجود در استان تنها در ۳۱ شهرک سرمایه گذاری انجام شده است و در ۱۹ شهرک دیگر علیرغم داشتن زیر ساخت‌های لازم ولی هیچ سرمایه گذاری صورت نگرفته است. شهرک صنعتی دارخوین، باغملک و هویزه از جمله این شهرکهای بدون سرمایه‌گذاری در سال گذشته هستند.

مهدی پور با بیان اینکه جذب سرمایه گذار در گرو همکاری فرمانداران و تمامی مدیران دستگاههای اجرایی است گفت: مهمترین عامل در بحث سرمایه‌گذاری صنعتی در حوزه تولید ایجاد مشوق و مزیت سرمایه‌گذاری است. یعنی تا مشوق و مزیتی در حوزه سرمایه گذاری نباشد هیچ کسی وارد کار تولیدی نمی‌شود. چراکه کار تولید، سود کم و هزینه بالایی دارد و برگشت سرمایه ان نیز خیلی طولانی است.

وی در پایان عنوان کرد: برای افزایش سرمایه گذاری در حوزه تولید دو پیشنهاد دارم که یکی تدوین بسته جامع حمایت از سرمایه‌ گذاری براساس مزیت‌های موجود در هر منطقه و پیشنهاد دیگر نیز تشکیل کارگروه حمایت از محصولات داخلی استان است یعنی این کار گروه، تمام مدیران شرکت‌ها و دستگاههای اجرایی استان را موظف کند که برای توانمند شدن تولید کنندگان استان از محصولات تولیدی آنها استفاده کنند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *