مدیرکل امور مالیاتی خوزستان: ۴۵ هزار میلیارد تومان طی ۱۰ ماه در استان مالیات دریافت کردهایم
به گزارش خبرنگار خورنا از اهواز علی خورشیدی مدیرکل امور مالیاتی خوزستان در نشست خبری عصر امروز شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ گفت: اداره کل امور مالیاتی خوزستان از ابتدای سالجاری تا پایان دی ماه بعد از استانهای تهران، اصفهان و کرمان دارای جایگاه چهارم مالیات ستانی در کشور است.
وی عنوان کرد: طبق تفاهم نامهای که امسال بین وزارت کشور، سازمان برنامه و وزارت اقتصاد شکل گرفته، قرار است به ازای هر یک درصد افزایش درآمدهای مالیاتی در هر استان ۴ درصد به بودجه عمرانی و ۳ درصد نیز به بودجه جاری آن استان افزوده شود.
مدیرکل امور مالیاتی خوزستان از توزیع بالغ بر ۱۶ هزار میلیارد تومان عوارض آلایندگی، کالا و خدمات در ۱۰ ماهه امسال بین شهرداریها، دهیاریها، مناطق فاقد دهیاری و عشایری استان خبر داد و توضیح داد: میزان این عوارض توزیع شده در شهرداریها بالغ بر ۱۱ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان، در دهیاریها بالغ بر سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان، در مناطق فاقد دهیاری ۴۷۰ میلیارد تومان و در مناطق عشایری نیز ۳۷۶ میلیارد تومان است.
خورشیدی افزود: البته علاوه بر این ۱۶ هزار میلیارد تومان، ما حدود ۲۲۸ میلیارد تومان عوارض نیز طی ۱۰ ماهه امسال به سکونتگاههای غیر مجاز استان پرداخت کرده ایم.
وی ادامه داد: همچنین طی این مدت ۱۰ میلیارد تومان عوارض نیز از سوی شرکتهای دانش بنیان استان خوزستان به اداره کل امور مالیاتی استان پرداخت شده است که همه این مبلغ را نیز به پارک علم و فناوری استان برگشت دادهایم.
مدیرکل امور مالیاتی خوزستان گفت: سال گذشته در مجموع ۱۶۰ میلیارد تومان از محل گمرک استان مالیات دریافت شده است که در ۱۰ ماهه امسال تاکنون ۲ هزار و ۸۹۰ میلیارد تومان وصولی مالیات از گمرک داشتهایم.
خورشیدی در پایان عنوان کرد: در ۱۰ ماهه نخست امسال ۴۵ هزار میلیارد تومان مالیات در استان دریافت شده است و در حوزه مبارزه با فرار مالیاتی نیز طی هشت ماه نخست سالجاری رتبه دوم کشور را پس از خراسان رضوی کسب کردهایم.