دستگیری عاملان آتشسوزی عمدی دامپزشکی آبادان
فرمانده انتظامی آبادان از دستگیری دو عامل آتشسوزی عمدی اداره دامپزشکی خبر داد.
به گزارش خورنا سرهنگ کیومرث کشوری امروز شنبه ۲۰ بهمن اظهار کرد: به دنبال اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع آتشسوزی در اداره دامپزشکی آبادان، بلافاصله ماموران انتظامی و عوامل آتشنشانی به محل اعزام شدند.
وی با اشاره به اینکه با اقدام به موقع عوامل آتشنشانی اطفای حریق انجام شد، افزود: ماموران پلیس آگاهی با بررسی محل و جمعآوری مستندات و سرنخها، دو نفر که سابقه فروش گوشت غیربهداشتی به شهروندان، مشارکت در قتل و نزاع و درگیری داشتند را شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضایی در عملیاتی ضربتی آنها را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی آبادان با بیان اینکه از متهمان یک قبضه سلاح کمری کشف شد، تصریح کرد: متهمان در تحقیقات پلیس به بزه ارتکابی اعتراف کردند و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.