الحاق ۴۱ دستگاه موتورسیکلت به ناوگان پلیس ۱۱۰ اهواز + تصاویر

فرمانده انتظامي استان خوزستان از تجهيز مرکز فوريت‌هاي پليسي اهواز به 41 دستگاه موتورسيکلت جديد با هدف افزايش سرعت عمل در رسيدگي به درخواست‌هاي مردمي خبر داد.

به گزارش خورنا سردار سید محمود میرفیضی امروز سه‌شنبه ۱۶ بهمن در گفت‌وگو با خبرنگاران ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و دهه مبارک فجر، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین مطالبات مردم از پلیس، برقراری امنیت عمومی و پاسخگویی سریع به تماس‌های مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ است که بر همین اساس پلیس استان خوزستان با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و توسعه ناوگان خودرویی و موتوری، اقدامات موثری را در دستور کار قرار داده است.

وی با اشاره اینکه برابر بررسی‌های انجام‌شده یکی از مطالبات به‌حق مردم حضور سریع و به‌موقع پلیس پس از تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی است، افزود: در همین راستا علاوه بر تقویت تجهیزات فنی و هوشمندسازی خدمات پلیس، تحرک و توان عملیاتی فوریت‌های پلیسی نیز مورد توجه قرار گرفت.

سردار میرفیضی تصریح کرد: در سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ حدود ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت جدید به ناوگان پلیس استان اضافه شد و امروز نیز با هدف افزایش بیشتر توان عملیاتی، حضور به‌موقع و پاسخگویی به مطالبات مردم ۴۱ دستگاه موتورسیکلت جدید به مرکز فوریت‌های پلیسی شهرستان اهواز اختصاص یافت.

این مقام انتظامی در استان خوزستان با تاکید بر اینکه روند تقویت ناوگان دیگر شهرستان‌ها استمرار خواهد داشت، خاطرنشان کرد: در هر شبانه‌ روز حدود ۹ هزار تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی برقرار می‌شود که از این تعداد نزدیک به ۳ هزار و ۵۰۰ تماس منجر به عملیات پلیسی می‌شوند.

فرمانده انتظامی استان خوزستان از شهروندان خواست: تنها در موارد ضروری با مرکز ۱۱۰ تماس بگیرند تا امکان رسیدگی سریع‌تر به فوریت‌های واقعی فراهم شود.

سردار میرفیضی عنوان داشت: ان‌شاءالله با اقداماتی که انجام می‌دهیم باعث افزایش رضایتمندی مردم شویم و بتوانیم خدمت‌رسانی بهتری به مردم شریف استان داشته باشیم.