انهدام باند سارقان مسلح خودرو در خوزستان

دادستان عمومی و انقلاب خوزستان از انهدام یک باند سارقان مسلح خودرو و موتورسیکلت خبر داد و گفت: این عملیات به‌صورت مشترک و با همکاری دادستانی‌های خرمشهر، آبادان و اهواز انجام شد.

به گزارش خورنا امیر خلفیان با قدردانی از دادستان‌های خرمشهر و آبادان و عوامل انتظامی و اطلاعاتی این سه حوزه قضایی، اظهار کرد: با صدور دستورات ویژه قضایی، مخفی‌گاه سارقان مسلحی که در خرمشهر اقدام به چندین سرقت مسلحانه کرده بودند در شهرستان آبادان، شناسایی و با نظارت صورت گرفته در مرکز استان و صدور نیابت قضایی، ورود به مخفی‌گاه در یک عملیات ویژه انجام شد.

وی افزود: در این عملیات دو نفر دستگیر و پنج قبضه سلاح گرم جنگی و شکاری از جمله دو اسلحه کلاش و یک کلت کمری، ۱۲ تیغه خشاب، بیش از ۳۵۰ فشنگ، دو جفت پلاک سرقتی، اسناد هویتی، یک دستگاه خودروی پژو، سه موتورسیکلت، و همچنین تجهیزات توزین و بسته‌بندی مواد مخدر کشف و ضبط شد.

دادستان عمومی و انقلاب خوزستان در پایان گفت: مقابله با مجرمان خشن و سازمان‌یافته نیازمند همکاری شهروندان است و از مردم شریف استان خوزستان تقاضا می‌شود در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را سریعاً به مراجع قانونی اطلاع دهند.