بازی تاج و تخت
اپیزود اول
با تغییر دولت ها ،برخلاف اردوگاه اصولگرایان که غالبا به صورت تکلیفی و حول یک گزینه اجماع میکنند، موضوع در بین اصلاح طلبان بسیار متفاوت است.
سالهاست که این رویه و اختلافات داخلی منجر به طولانی شدن انتصابات در دانشگاه علوم پزشکی اهواز گردیده است .
در این نوشته قصد داریم به بررسی گزینه های موجود برای تصدی ریاست دانشگاه جندی شاپور اهواز بپردازیم.
شاید بعد از انتخابات ریاست جمهوری و رای اعتماد دکتر ظفرقندی بعنوان وزیر بهداشت کمتر کسی تصور میکرد که شخصی غیر از دکتر ایرج نظری به عنوان سکان دار دانشگاه علوم پزشکی اهواز مطرح باشد.
اما نظری ثابت کرده همیشه متفاوت است. چه زمانی که ریاست دانشگاه اهواز بود و چه زمانی که ریاست ستاد سلامت پزشکیان را نپذیرفت و فضا را برای بقیه بازکرد.
برخلاف همکار و هم رشته خود دکتر سرمست شوشتری که با پذیرش مسئولیت در دولت شهید رئیسی ،فرهاد ابول نژادیان ریاست سابق دانشگاه که تلاش گسترده ای برای ابقا انجام داده بود را ناکام گذاشت ،نظری اما از امارت اسفند و گویا معاونت درمان وزارت بهداشت صرف نظر کرده است.
در مرحله اول بعد از تلاش های گسترده و ناموفق برای راضی کردن دکتر نظری برای تصدی ریاست دانشگاه ،ماراتن مصاحبه ها با دعوت از دو نفر که گمان میرفت اصلی ترین گزینه های وزارت بهداشت باشند شروع شد.
گزینه اول ،جوان ترین- دکتر میثم معزی
دکتر میثم معزی متخصص طب اورژانس و معاون کنونی درمان دانشگاه بعد از انصراف دکتر نظری خیلی زود دست به کار شد و فعالیت خود را برای تصدی ریاست دانشگاه شروع کرد.لابی او اگرچه چند ماه قبل در زمان ریاست سرمست شوشتری در حال به نتیجه رسیدن بود اما سقوط بالگرد رئیس جمهور همه چیز تغییر داد.
معزی جوان ، فعالیت هایش را در ابتدای مسیر اجرایی خود از ستاد روحانی آغاز کرد و مرور پله های پیشرفت را در دولت روحانی طی کرد.با پایان کار دولت روحانی و تغییر معاونین و مدیران اما این دکتر معزی بود که به واسطه روابط نزدیک با دکتر مهدی ترابی زاده ابتدا به دانشکده پزشکی و سپس به معاونت درمان ارتقاء یافت.
معزی که با حمایت بخشی از نمایندگان مجلس در دولت قبل محتمل ترین گزینه برای جانشینی سرمست بود،اما با تغییر دولت موضوع آنچنان که دوست داشت برایش پیش نرفت.
روی کار آمدن دکتر ظفرقندی بعنوان اصلاح طلب ترین وزیر کابینه در کنار پرستیژ خاص رشته جراحی که زبان زد خاص و عام است رقابت را برای معزی جوان سخت و سخت تر کرد.
وجود رقبای و اساتید بزرگ ، شناخته شده و با تجربه عملا تا امروز معزی را به یکی از نامحتمل ترین گزینه ها برای وزارت تبدیل کرده است.
اگر چه شانس معزی با حمایت نمایندگان مجلس و برخی از خواص خارج دانشگاه همچنان زنده است اما روی کاغذ معزی کمترین شانس را برای تصدی ریاست دانشگاه دارد مگر اتفاق خاصی بیفتد.