رتبه نخست خوزستان در غرق شدگی
به گزارش خورنا سازمان پزشکی قانونی کشور با اعلام این خبر توضیح داد:
بر اساس این گزارش در بهار امسال از کل تلفات غرق شدگی ثبت شده در کشور، ۲۲۴ نفر مرد و ۵۶ نفر زن بودند همچنین بیشترین آمار با ۱۲۶ فوتی در خرداد ماه ثبت شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۷ درصد بیشتر شده است.
در این مدت استان های خوزستان با ۴۱، فارس با ۲۷ و اصفهان با ۲۳ فوتی بیشترین آمار مرگ ناشی از غرق شدگی را داشته اند. همچنین استان مازندران با ۱۷ فوتی غرق شدگی در رتبه پنجم و استان گیلان با ۱۵ فوتی در رتبه هشتم قرار گرفته اند.
استخرهای کشاورزی در رتبه دوم بیشترین تعداد تلفات غرق شدگی
هرچند مطابق هرسال در سه ماهه نخست سال جاری نیز بیشترین تعداد تلفات غرق شدگی با ۷۳ فوتی مربوط به رودخانه هاست اما در این مدت استخرهای کشاورزی بعد از رودخانه ها در رتبه دوم تعداد تلفات غرق شدگی قرار گرفته اند. در این مدت ۷۱ نفر در استخرهای کشاورزی جان خود را از دست دادند درحالی که این رقم در مدت مشابه سال قبل ۲۵ نفر بوده است.
لازم به ذکر است در فصل بهار به دلیل انجام حجم بیشتری از فعالیت های کشاورزی و در مقابل سفرهای کمتر به استان های ساحلی، در مقایسه با فصل تابستان، شاهد پیشی گرفتن آمار تلفات غرق شدگی در استخرهای کشاورزی نسبت به دریا هستیم.
بر اساس آمارهای موجود پس از رودخانه و استخرهای کشاورزی به ترتیب دریا با ۳۷ (۲۹ نفر مناطق غیرمجاز و هشت نفر مناطق ایمن سازی شده)، استخر شنا با ۲۸، کانال ها با ۲۱، دریاچه مصنوعی و سد با ۱۲، چاه با هشت، حوض و حوضچه با چهار و دریاچه طبیعی با دو فوتی بیشترین تلفات غرق شدگی را داشته اند. در این مدت ۲۴ نفر نیز در سایر مکان های آبی جان خود را از دست داده اند.
با توجه به باقی ماندن بیش از ۵۰ روز از فصل تابستان و تمایل افراد برای سفرکردن به مناطق آبی و استان های ساحلی کشور و نیز شناکردن در استخرها و رودخانه ها و …، سازمان پزشکی قانونی کشور از هموطنان عزیز می خواهد که نکات ایمنی و هشدارهای ارائه شده برای پیشگیری از غرق شدگی را جدی بگیرند و در هنگام مراجعه به چنین مکان هایی مراقب کودکان و نوجوانان باشند تا ضمن تجربه سفری ایمن و همراه با خاطرات خوش، در پایان فصل تابستان نیز شاهد کاهش آمار غرق شدگی و ثبت کمترین میزان درگذشت عزیزانمان در این بخش باشیم.