استاندار خوزستان:

سریال جهاد عشایر عرب خوزستان باید حرفه‌ای ساخته شود

استاندار خوزستان گفت: حماسه جهاد عشایر عرب خوزستان بر ضد انگلیسی‌ها باید هرچه زودتر با سبک جدید و به صورت حرفه‌ای توسط صدا و سیما و تیم روایت فتح ساخته شود.

به گزارش خبرنگار خورنا از اهواز صادق خلیلیان عصر امروز سه‌شنبه سوم اسفندماه ۱۴۰۰ در نشست شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان اظهار کرد: نگاه ما در حفظ و نشر آثار و ارزشهای دفاع مقدس باید جدید و با توجه به تحولاتی باشد که در جامعه رخ داده است.

وی دفاع مقدس را یک سرمایه معنوی برای کل کشور دانست و یادآور شد: موفقیت در دفاع مقدس نه تنها باعث بیرون راندن دشمن از خاک کشور شد بلکه بقای انقلاب اسلامی را نیز بعد از آن توطئه‌های اولیه تثبیت و تضمین کرد.

استاندار خوزستان در ادامه ضمن تاکید بر تشکیل یک کارگروه راهبردی برای بروز رسانی در روشهای نشر ارزشهای دفاع مقدس گفت: بهره‌گیری از روشهای قبلی چون شعر، فیلم، نشر کتاب و برپایی جشنواره‌های مختلف اگرچه برای حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس خوب است ولی کافی نیست و برای انتقال این ارزشها به نسلهای جدید باید از سبک‌ها و ابزارهای امروزی مانند فضای مجازی نیز استفاده بهینه کرد.

خلیلیان افزود: البته نیل به این هدف در گرو استفاده از خبرگان هر بخش، پای کار آمدن دستگاههای مختلف و فعالیت میدانی کارگروه مذکور است.

وی در پایان بیان کرد: حماسه جهاد عشایر عرب خوزستان بر ضد انگلیسی‌ها باید فراتر از روندهای اداری معمول در حفظ و نشر آن تلاش کرد و سریال تلویزیونی این حماسه نیز باید هرچه زودتر با کمک صدا و سیما و تیم روایت فتح با سبک جدید و به صورت حرفه‌ای ساخته شود.