رعایت فاصله اجتماعی در برگزاری آیین های سوگواری ضروری است

خورنا_ عزاداری ماه محرم تعطیل شدنی نیست بلکه با رعایت نکات و شیوه‌نامه‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی از سوی مردم ، هیئت ها و تشکل های مذهبی در فضای باز تکایا و مساجد برنامه‌ریزی و به نحو مناسب برگزار می شود.

حجت‌الاسلام سید محمد اندرزیان صبح امروز در نشست تبیینی و توجیهی هیئت مذهبی،مداحان، مبلغین و مبلغات که در تالار رودکی برگزار شد عنوان کردن همکاری مردم و عزاداران در ماه های محرم و صفر در پیشگیری از کرونا لازم و موثر است، افزود: هیئت های مذهبی و تشکل‌های دینی باید در صف مقدم رعایت نکات بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی و اجرای مقررات همکاری کنند.

به فرموده رهبر انقلاب مبنی بر اینکه شعارها هدف و راه را به انسان نشان داده و مانند علامت‌های مشخص کننده، مسیر سعادت برای انسان عمل می‌کنند تا مسیر اشتباه را انتخاب نکنیم، «زیر علَمت امن‌ترین جای جهان است» به عنوان شعار مشترک هیأت‌های مذهبی در محرم ۱۴۰۰ انتخاب شد.

وی در این رابطه با اشاره به اینکه شعار یک روش برای نمایش دادن مسیر حرکت است، اظهار کرد: در نتیجه باید مفاهیم راه و مسیر حرکت در این شعار وجود داشته باشد.وی بیان کرد: برای پیشگیری از شیوع کرونا امسال حرکت دسته های عزاداری و سوگواری در روز تاسوعا و عاشورا برگزار نمی شود، باید همه برنامه‌ها به نحو مناسب با لحاظ کردن شرایط و همکاری جدی همه فعالان دینی و مذهبی این بخش با مسوولان صورت گیرد که در این خصوص جلسات توجیهی نیز برگزار می شود.

وی در ادامه تاکید بر اینکه یکی از درس های محرم و عاشورا مسئولیت پذیری است گفت؛ همه ما باید در این ایام مسئولیت پذیر باشیم و تابع دستورات، تصمیمات و محدودیت های که ستاد ملی کرونا در نظر گرفته باشیم.

اندرزیان در پایان گفت: عزاداری سید الشهداء (ع) هویت، شناسنامه و ضروریات دینی ماست برپایی روضه و عزاداری برای حضرت سیدالشهداء و زنده نگه داشتن قیام خونین عاشورا و معرفت افزایی نسبت به راه و مکتب امام حسین (ع) یکی از مهم ترین آموزه های این ایام است.

 

انتهای پیام/