حیاتی: کوچک شدن محدوده شهرستان ماهشهر به صلاح نیست
خورنا: رئیس شورای اسلامی شهر بندر ماهشهر گفت: کوچک شدن محدوده این شهرستان به صلاح نمیباشد.
به گزارش خورنا، سعید حیاتی ضمن بیان این مطلب افزود: با توجه به گذشته بندر ماهشهر به عنوان یک منطقه بزرگ که تا هندیجان بود و از سوی دیگر تا شادگان میرسید و کمکهای زیادی که به شهرهای اطراف کرده بود تا به شهرستان تبدیل شوند این محدوده روز به روز کوچک و کوچکتر شده است.
وی اظهار داشت: این شهر پایه و پایلوت، دارای آزادراه، راهآهن، فرودگاه، بندر و… میباشد و از ویژگیهای بسیار خاص برخوردار است.
حیاتی بیان کرد: در بحث شهرستان شدن بندر امام خمینی(ره) نکاتی داشتیم که وجود یک شهرستان بزرگ بنام بندر ماهشهر میتواند به جذب بهتر عوارض و عایداتی که به سرنوشت شهرستان گره خوردهاند مهم و اساسی باشد.
رئیس شورای اسلامی شهر بندر ماهشهر اظهار داشت: ما حتی در شورای شهرستان به دنبال ایجاد توانمند سازی بین این ۲ شهر بوده و هستیم که یک شهرستان بزرگ باتوانمندی و قابلیت و پتانسیل بالایی بمانیم.
مهندس حیاتی عنوان کرد: ما دوست داریم شهروندان عزیز بندر امام (ره)هم به حق خود رسیده و به شهرستان هم تبدیل بشوند، ولی به رغم همه موارد بحث حد و حدود برای ما بسیار پراهمیت است و ما با جدیت مسئله را دنبال میکنیم که در تقسیم عوارض، عایدات و محدوده عدالت کاملاً رعایت شده و براساس سرانه جمعیت این اتفاق بیفتد و حقی از ۲۴۰ هزار نفر شهروندان بندر ماهشهر هم ضایع نشود. وی ذکر کرد: ما اینجاییم که نگذاریم حقی از کسی تضییع شود و وظیفه اصلی ما صیانت از حقوق مردم عزیز بندر ماهشهر است.
سعید حیاتی ادامه داد: تمام تلاش ما اینست که حقی از لحاظ هویتی، میراثی، تاریخی، سرزمینی، عوارض آلایندگی و ارزش افزوده و… از کسی خورده نشود.
وی تأکید کرد: بنده هشدار میدهم اگر بخواهند عوارض آلایندگی و ارزش افزوده را از بندر ماهشهر بگیرند شهرداری حتی نمیتواند حقوق پرسنل خود را تأمین کند. وی افزود : شوراها بر اساس قانون اساسی نهادی است که وظیفه بررسی مشکلات و ارایه پیشنهادات کلان منطقه را به مدیریتها دارد.
وی ادامه داد: البته شوراها هنوز هم در کشور ما نوپا به حساب میآیند و برخی وظایف و اختیارات آنها مقفول مانده است. در حال حاضر شوراها، شورای شهرداری هستند و نه شورای شهر و دخالتی بر دیگر مسایل شهر ندارد که با اصل شوراها متناقص است.
حیاتی تصریح کرد: شوراها در کشورهای اروپایی سابقه ۵۰، ۶۰ ساله دارد و غیر از بحثهای امنیتی و حاکمیتی بقیه کارها با شوراهاست ولی متأسفانه در کشور ما این اطمینان هنوز ایجاد نشده است.
وی توضیح داد: باید این اطمینانسازی اتفاق بیفتد و باید از این اطمینان در جهت مثبت استفاده کرد و اختلافات و مناقشات را وارد کارهای اجرایی شهر نکنیم.