سرمایهگذار خوزستانی «هزار و یک شب» در تهران تقدیر شد
به گزارش خبرگزاری خورنا مینا حقانی مدرس دانشگاه، مربی ادبیات نمایشی کودک و نوجوان و تنها بانوی ورزشکار در ورزش پهلوانی و زورخانهای به همراه مرشد علی اکبریفر در راستای اعتلای فرهنگ ایرانی و ایجاد قطب گردشگری طرحی را به نام « هزار و یک شب » در زادگاه خود مسجدسلیمان سرمایهگذاری و اجراء کرد.
حقانی به دعوت کوروش جوادی دبیر باشگاه شاهنامهپژوهان ایران و با هماهنگی پیمان نبهانی معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری میراث فرهنگی خوزستان، به منظور ارائه و معرفی طرح گردشگری هزارویکشب و با هدف رونق گردشگری با استفاده از امکانات ورزشی با رویکرد فرهنگی در این آئین شرکت کرد.
این بانوی خوزستانی سخنرانی خود در آئین سپاس را با ادای احترام و رخصت از بزرگان ادب و فرهنگ ایرانی حاضر در مراسم از جمله دکتر میرجلالالدین کزازی آغاز و سپس ضمن معرفی هزارویکشب و اهداف آن اظهار داشت: مجموعه تاریخی، فرهنگی، هنری و گردشگری هزارویکشب در راستای حفظ میراث تاریخی، ورزشی و فرهنگی در بین تمام اقشار جامعه ایجاد شده است و امروزه شاهد حضور گردشگران در این مکان هستیم.
او افزود: گردشگری ورزشی، یکی از زیرمجموعههای صنعت گردشگری است که طرفداران آن روز به روز در حال افزایش است.
حقانی با بیان اینکه گردشگری ورزشی نوستالژیک، یکی از زیرشاخههای گردشگری ورزشی است گفت: باتوجه به اینکه پرونده آئینهای پهلوانی و زورخانهای با همکاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران در یونسکو به عنوان میراث معنوی بشری ثبت جهانی شده است، این اثر معنوی احترام خاصی در بین هموطنان دارد و از سویی باتوجه به قدمت آن در جامعه ایران، زورخانهها پتانسیل بالایی در رونق گردشگری ورزشی ایران دارند.
گفتنی است؛ هزارویکشب با طراحی و سرمایهگذاری تنها زوج زورخانهای کشور و همکاری معاونت سرمایهگذاری میراث فرهنگی استان خوزستان، به عنوان تنها زورخانه گردشگری کشور راهاندازی شده است.
در این مجموعه با حفظ فضای ورزشی در محیطی فرهنگی، علاوه بر برگزاری نشستهای فرهنگی و ادبی، برترین صنایع دستی استان خوزستان و کشور نیز در معرض نمایش قرار داده شده و براساس برنامهریزی صورت گرفته در آیندهای نزدیک کلاسهای آموزشی صنایع دستی نیز در این مجموعه برگزار خواهد شد.