مشکلات آموزش و پرورش خوزستان باید در سطح ملی پیگیری شود
احمدرضارستمی: به گزارش خبرگزاری خورنا در بیست و یکمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان خوزستان و اولین جشنواره مدرسه ای افزایش ایمنی مدارس که امروز پنجشنبه سوم مرداد ۹۸ در تالار امام رضا شهرک نفت اهواز برگزار شد مهدی رفیعی دهکردی گفت: مسیر موفقیت یک جامعه از دانش و دانایی نشأت میگیرد و مدارس ما نیز بدون شک گذرگاه ورود به این مسیر میباشند.
سرپرست آموزش و پرورش خوزستان عنوان کرد: خوزستان یک میلیون و ۹۰۰ هزار دانش آموز و ۵۷ هزار و ۹ نفر نیروی انسانی شاغل در آموزش و پرورش است.
وی ادامه داد: همچنین آمار مدارس استان خوزستان ۱۱ هزار و ۵۵۴ و تعداد کلاسهای درس آن نیز ۵۰ هزار و ۶۴۰ کلاس درس است.
رفیعی میزان تراکم دانشآموزان شهری و روستایی خوزستان در سه دوره تحصیلی ۲۳.۷ درصد دانست و بیان کرد: ۳۱ درصد دانش آموزان استان در شاخه فنی و حرفهای و کاردانش و مابقی نیز در شاخه نظری تحصیل می کنند.
این مقام مسئول ضمن اشاره به کمبود ۱۶ هزار معلم در استان گفت: خوزستان در حدود ۱۰ هزار کلاس درس کمبود دارد که اگر آمار کلاسها و مدارس تخریبی را نیز به این آمار اضافه کنیم باید گفت که استان خوزستان در کل با کمبود ۲۰ هزار کلاس درس مواجه است.
وی بیان داشت: آموزش و پرورش خوزستان مشکلات بزرگی دارد که باید در سطح ملی پیگیری شوند و لذا براین اساس پیشنهاد میشود که علاوه بر تشکیل یک ستاد معین در تهران، استانهایی را نیز به عنوان معین استان خوزستان به مدت پنج سال تا ۱۰ سال انتخاب کنیم.
وی در پایان به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اشاره میکند و می گوید: مدیریت آموزشگاهی بر پایه سند تحول بنیادین بیشک میتواند بسیاری از مشکلات کنونی در حوزه آموزش و پرورش کشور را مرتفع سازد.