۱۰ هزار تن آرد در اندیمشک توزیع شد

خورنا_ خشایار حسینی فر گفت: خوشبختانه سال جاری یکی از سال های پرکار برای تعاون روستایی بوده است، به نحوی که توانستیم بیش از ۱۵ هزار و ۵۰۰ تن گندم و بیش از ۱۲۰۰ تن کلزا از کشاورزان خریداری کنیم.

وی ادامه داد: از میزان گندم خریداری شده ۱۵۰ تن در مراکز خرید باقی مانده و تا پایان هفته آینده بارگیری و به سمت سیلوها و کارخانجات آرد صادر خواهند شد، همچنین اینکه تمام کلزا خریداری شده به کارخانجات روغن کشی صادر شده اند.

رئیس اداره تعاون روستایی خوزستان گفت: یکی دیگر از فعالیت های ما در ۳ ماه سال جاری توزیع ۶۵۰ تن کود اوره و دی آمونیام بین کشاورزان بوده است، همچنین اینکه موفق شدیم در ۳ ماهه سال جاری بیش از ۷۵۰ تن آرد بین روستائیان توزیع کنیم که این رقم تا پایان تیرماه به هزار تن خواهد رسید.

حسینی فر در پایان گفت: یکی دیگر از اقدامات ما خرید بیش از ۳هزار تن گندم بذری برای کشت پائیزه آینده می باشد و این رقم هزار تن بیش از سال گذشته افزایش داشته است که می تواند اراضی بیشتری را زیر کشت ببرد.

انتهای پیام/