برگشت ۲۱ واحد تولیدی خوزستان به چرخه فعالیت؛ بیش از ۲۰ واحد صنعتی از تملک بانک‌ها خارج‌ شد

خورنا- اخلاق محمدیان در نشست خبری، با بیان اینکه وظیفه شهرک‌های صنعتی ایجاد زیرساخت‌های لازم برای سرمایه‌گذاری است، اظهار داشت: در خوزستان ۷۱ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب داریم که ۶۰ شهرک دارای زمین و در حال واگذاری به کارآفرینان هستند.

وی با اشاره به اینکه شرایط مطلوبی برای جذب سرمایه‌گذار در خوزستان وجود دارد، افزود: تاکنون در شهرک‌های صنعتی خوزستان ۲ هزار و ۷۷۷ قرارداد مربوط به واگذاری زمین بسته‌ایم و درپی آن حدود ۱۸۴۳ هکتار زمین به متقاضیان واگذارشده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان بابیان اینکه ۹۹۵ واحد فعال در شهرک‌های صنعتی خوزستان وجود دارد، گفت: با تلاش‌های صورت گرفته توسط مجموعه شهرک‌های صنعتی، استانداری خوزستان و سازمان برنامه‌ و بودجه توانستیم ۲۱ واحد تولیدی راکد را به چرخه تولید برگردانیم.

محمدیان تصریح کرد: وضعیت سرمایه‌گذاری در استان خوزستان نسبت به مدت مشابه در سال گذشته روند روبه رشدی داشته به شکلی که تا پایان آذرماه امسال بیش از ۱۳ هزار و ۵۷۰ میلیارد یورو توسط سرمایه‌گذاران خارجی در شهرک‌های صنعتی خوزستان سرمایه‌گذاری صورت گرفته است.

وی در ادامه از خروج بانک‌ها از تملک شرکت‌ها در شهرک‌های صنعتی خبر داد و گفت: بانک‌ها در بحث واگذاری طرح‌های تملک شده ورود پیدا کردند و تاکنون نیز بیش از ۲۰ مورد شرکت صنعتی از تملک بانک‌ها خارج‌شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان میزان افزایش سرمایه‌گذاری در شهرک‌های صنعتی سال ۹۷ را ۳۰ درصد اعلام کرد و بیان داشت: میانگین واگذاری زمین در شهرک‌های صنعتی خوزستان ۱۲۰ قرارداد در سال بوده که این مقدار در سال ۹۵ حدود ۱۵۰ قرارداد، سال ۹۶ حدود ۲۴۵ و در سال ۹۷ با ۳۰ درصد افزایش به حدود ۳۱۸ قرارداد می‌رسد.

محمدیان در خصوص مشکلات شرکت‌های تأمین کنده قطعات نفتی گفت: بسیاری از شرکت‌های تأمین قطعات نفتی در همکاری با شرکت‌های بزرگ نفتی و دریافت مطالبات خود دچار مشکل شدند که با ادامه این روند وضعیت آن‌ها در پرداخت حقوق و بیمه کارکنان بحرانی می‌شود.

انتهای پیام/