انتقاد مدیرکل بحران خوزستان از رشد قارچ گونه جایگاههای سوخت در استان/ جایگاههای سوخت غیر استاندارد باید شناسایی شوند
احمدرضارستمی: به گزارش خورنا در جلسه کارگروه تخصصی سوخت و مواد نفتی استان که امروز دوشنبه ۱۰ دیماه ۹۷ در سالن جلسات مدیریت بحران استانداری خوزستان برگزار شد کیامرث حاجیزاده با بیان اینکه مصوبات کارگروه مدیریت بحران استان باید همیشه در اولویت اجرا قرار بگیرند خاطر نشان کرد: در آئیننامه تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور به صراحت عنوان شده است که این مدیریت نه تنها اجازه دارد از تمامی امکانات دولتی و خصوصی برای پیشگیری، آمادگی و مقابله با انواع بحرانهای استفاده کند بلکه در بحث بازسازی پس از بحرانها نیز میتواند از این امکانات بهرهگیری کند.
مدیرکل مدیریت بحران خوزستان حق استفاده از امکانات خصوصی کشور را برطبق قانون تنها مختص به مدیریت بحران دانست و یادآور شد: مصوبات مدیریت بحران از لحاظ درجه اهمیت بگونهای هستند که پس شورای تأمین در حقیقت مهمترین و لازم الاجراترین مصوبات شوراهای بالادستی یک استان به حساب میآیند.
وی ضمن اشاره به ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی هشدار داد: از آنجایی که مصوبات کارگروها و شورای مدیریت بحران استان با جان و مال مردم ارتباط مستقیم دارد لذا هرگونه کوتاهی در اجرای مصوبات آن دارای پیگرد قانونی و قضایی است.
حاجی زاده ادامه داد: بطور مثال وقتی که مدیریت بحران استان تاکید میکند که مدیران و مسئولین شرکتهای ذیربط باید حتما در مسیر خطوط لولههای نفت و گاز یکسری ایستگاههای امداد و نجات و آتشنشانی را احداث کنند این مسئله تنها به منظور کنترل و پیشگیری از وقوع هرگونه حوادث احتمالی در این مناطق است.
مدیرکل مدیریت بحران خوزستان ضمن انتقاد به رشد قارچگونه جایگاههای سوخت در استان گفت: واقعا برخی جایگاههای سوخت استان به هیچ عنوان از لحاظ ایمنی و بهداشتی دارای شرایط استاندارد مناسبی نیستند که لازم است در این خصوص هرچه سریعتر یک کمیته نظارتی به این قضیه ورود کرده و ضمن شناسایی جایگاههای غیر استاندارد مذکور، گزارشی را نیز در این زمینه به کارگروه سوخت مدیریت بحران استان ارائه دهد.
وی با بیان اینکه باید تمام تلاش دستگاه عریض الطویل دولت در جهت خدمت هرچه بیشتر به مردم باشد اظهار کرد: خوزستان یک استان با آب و هوای متنوعی است که در فصل تابستان دارای گرما و شرجی بوده و در فصل سرما نیز حدودا سه تا چهار ماه در قسمتهای شمالی آن با یک برف و سرمای طاقتفرسایی دست به گریبان است که لازم است تمام راهکارها و تدابیر مناسب برای سوخت رسانی هرچه بهتر به این قسمتهای استان در فصل زمستان اتخاذ شود.
حاجیزاده در پایان گفت: به هیچ عنوان پذیرفته نیست که مناطق روستایی و عشایری استان که از نعمت گاز شهری بیبهره هستند در سرمای فصل زمستان با مشکل نفتسفید مواجه باشند.