معصومه ابتکار خبر داد:

وجود ۳/۵ تا ۴ میلیون زن سرپرست خانوار در کشور/۶۳ واحد صنعتی استان خوزستان توسط بانوان مدیریت می‌شود

ﻣﻌﺎﻭﻧﺖ ﺍﻣﻮﺭ ﺯﻧﺎﻥ ﻭ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺭئیس ﺟﻤﻬﻮﺭ از وجود ۳/۵ تا ۴ میلیون زن سرپرست خانوار در کشور خبر داد و‌ بیان کرد: معاونت امور بانوان ریاست جمهوری ستادی را به منظور برنامه‌ریزی فرابخشی برای زنان سرپرست خانوار کشور تشکیل داده که انتظار است این ستاد نیز در سطح استانها با مدیریت امور بانوان استانداری و یا مدیرکل کار و رفاه اجتماعی استان هم تشکیل شود.

احمدرضارستمی: به گزارش خورنا معصومه ابتکار در نشست مشترک با مشاورین فرمانداران و کارشناسان دستگاههای اجرایی استان خوزستان که عصر امروز اول دی ماه ۹۷ در سالن شهید رجایی استانداری خوزستان برگزار شد اظهار کرد: برطبق تجربیات کشوری و بین‌المللی بحث توان‌افزایی جامعه زنان تنها راه در پیش رو برای مقابله درست با مشکلات مربوط به آسیب‌ها و معضلات اجتماعی است.

ﻣﻌﺎون ﺍﻣﻮﺭ ﺯﻧﺎﻥ ﻭ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺭئیسﺟﻤﻬﻮر طرح ارتقاء تاب‌آوری اجتماعی زنان را دارای نتایج بسیار موثری در سطح کشور دانست و افزود: گزارشات بدست آمده در این زمینه همگی حاکی از آنست که خانواده‌ها با اعتماد کامل به اینگونه طرحها پاسخ مناسب می‌دهند و نه تنها با یک رویکرد تحول پذیر به این عرصه‌ها ورود می‌کنند بلکه هرگونه تغییر و تحولات مثبتی را نیز در این زمینه به راحتی پذیرا می‌شوند.

وی بیان کرد: نتایج طرح تاب‌آوری اجتماعی حوزه زنان همانند یک نقشه راه بسیار مناسبی است که می‌توان با استفاده از آن در زمینه‌های آسیب‌های اجتماعی یکسری تصمیم‌گیری‌های مثمر‌ثمری رغ در کشور اتخاذ کرد‌.

ابتکار برقراری عدالت را از جمله آرمانهای اصلی انقلاب اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: عدالت دارای مفهومی بسیار گسترده و عمیقی است و به هیچ عنوان تنها منحصر به توزیع ثروت در سطح جامعه نمی‌شود.

ﻣﻌﺎﻭﻧﺖ ﺍﻣﻮﺭ ﺯﻧﺎﻥ ﻭ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺭﯾﺎﺳﺖ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ با بیان اینکه عدالت جنسیتی یکی از انواع مهم عدالت به حساب می‌آید اظهار کرد: از آنجایی که در دین اسلام به فراوانی تاکید شده است که انسانها کاملا برابر و از نفس واحده آفریده شده‌اند لذا باید فرصت‌های انتخاب و پیشرفت نیز برای مردان و زنان هم به طور مساوی و یکسان در سطح جامعه توزیع شود.

وی ضمن اشاره ماده ۱۰۱ قانون برنامه ششم توسعه کشور در مورد لزوم برقراری عدالت جنسیتی گفت: دولت دوازدهم در زمینه برقراری عدالت جنسیتی توانست در اولین قدم خود با احیای مجدد ستاد ملی زن و خانواده به طور خاص به این موضوع ورود کند.

ابتکار ادامه داد: در اولین جلسه‌ ستاد ملی زن و خانواده که با حضور رئیس‌جمهور در اسفندماه سال گذشته برگزار شد سه مصوبه مهم از جمله تدوین شاخصهای عدالت جنسیتی به تصویب رسید.

ﻣﻌﺎﻭﻧﺖ ﺍﻣﻮﺭ ﺯﻧﺎﻥ ﻭ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ رئیس جمهور یادآوری کرد: علیرغم اینکه در سطح کلان برنامه‌ریزی‌ها برای رفاه جامعه به صورت یکسان برای مردان و زنان صورت می‌گیرد ولی دسترسی به این فرصتها به دلایل مختلف از جمله فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و قومیتی برای مردان و زنان جامعه برابر نیست.

وی با بیان اینکه هدف از اختصاص سهمیه ۳۰ درصدی به بانوان در پستهای مدیریتی کشور، دادن یک فرصت مناسب برای اثبات شایستگی بانوان توانمند است اظهار کرد: استان خوزستان طی یکساله گذشته در بحث واگذاری ۳۰ درصد از پستهای مدیریتی به بانوان توانسته است رتبه چهارم کشوری را بدست بیاورد.

ابتکار از وجود ۳/۵ تا ۴ میلیون زن سرپرست خانوار در کشور خبر داد و‌ بیان کرد: معاونت امور بانوان ریاست جمهوری ستادی را به منظور برنامه‌ریزی فرابخشی برای زنان سرپرست خانوار کشور تشکیل داده که انتظار است این ستاد متقابلا در سطح استانها نیز با مدیریت امور بانوان استانداری و یا مدیرکل کار و رفاه اجتماعی استان هم تشکیل شود.

ﻣﻌﺎﻭﻧﺖ ﺍﻣﻮﺭ ﺯﻧﺎﻥ ﻭ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺭﯾﺎﺳﺖ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ با بیان اینکه در حال حاضر اولویت اصلی بانوان سرپرست خانوار و دختران تحصیل کرده کشور توان ‌افزایی و اشتغال می‌باشد اظهار کرد: امروزه ۲۷ درصد از زنان ایرانی دارای تحصیلات دانشگاهی بوده که علاقه‌مند به شرکت در فعالیت‌های اقتصادی مختلف در کشور هستند.

وی در پایان ضمن بیان این مطلب که ۷۰ درصد صنایع دستی کشور توسط بانوان تولید می‌شود گفت: در استان خوزستان ۶۳ واحد صنعتی زیر مجموعه شرکت شهرکهای صنعتی استان توسط بانوان اداره می‌شوند.