بازسازی آب و فاضلاب آبادان یک‌هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

خورنا- علیرضا خلیلی نیا در نشست خبری که عصر امروز در محل اداره آبفا آبادان برگزار شد، اظهار داشت: مقدار ناخالصی آب رود بهمنشیر که یکی از منابع تأمین آب شرب آبادان است در حال حاضر با مقدار ناخالصی آب طرح غدیر یکسان است.

وی افزود: به همین دلیل آب شرب شهری آبادان در حال حاضر دچار مشکل خاصی نیست اما این شرایط با تغییرات فصلی عوض می‌شود.

رئیس اداره آبفا آبادان بابیان اینکه این اتفاق به دلیل بارش‌های اخیر است، عنوان کرد: رهاسازی آب از سد مانند گذشته است و تغییری در میزان آن رخ نداده است.

خلیلی نیا با اشاره به بحران آبی که در اوایل سال جاری رخ داد، بیان کرد: خوشبختانه تمام کشور به کمک ما آمد و توانستیم از این بحران عبور کنیم.

وی عنوان کرد: بازسازی کامل وضعیت آب آبادان نیاز به یک هزار میلیارد تومان اعتبار دارد و با بودجه فعلی نمی‌توان این کار را انجام داد و لازم است تا مسئولان کشوری نگاه ویژه‌ای به آبادان داشته باشند.

رئیس اداره آبفا آبادان افزود: ناچاریم تا با بودجه‌های ۱۰۰ یا ۲۰۰ میلیارد تومانی موجود را بر اساس اولویت‌بندی‌های موجود هزینه کنیم.

خلیلی نیا اعلام کرد: امسال ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه داشتیم که ۱۵۰ میلیارد تومان آن اعتبارات سازمانی و ۵۰ میلیارد تومان از سازمان منطقه آزاد اروند تأمین شد و اولویت کار را به مناطق چوئبده، اروندکنار و مناطق محروم آبادان دادیم.

وی بابیان اینکه فاضلاب مرکز شهرآبادان ۷۰ سال پیش ‌ساخته‌شده است، بیان کرد: سال گذشته ۳۰ میلیارد تومان در فاز ۲ تا ۴ امیرآباد، فاز ۳ زولفقاری و سلیج غربی هزینه شد و این طرح‌ها تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسند.

رئیس اداره آبفا آبادان افزود: پروژه‌هایی در مناطق مختلف شهری آبادان نیز بااعتبار ۵۰ میلیارد تومان در حال انجام است که پیشرفت ۵۰ درصدی داشته‌اند.

خلیلی نیا اظهار داشت: خط دوقلوی فاضلاب آبادان به تصفیه‌خانه فاضلاب نیز که اعتبار آن ۲۰۰ میلیارد تومان است و توسط دو شرکت ایرانی و چینی انجام می‌شود نیز پیشرفت ۷۰ درصدی داشته است.

وی افزود: با آغاز به کار این تصفیه‌خانه، فاضلاب آبادان به‌جای سرازیر شدن به رودخانه، تصفیه‌شده و امکان استفاده مجدد نیز پیدا می‌کند که آثار مثبت زیست‌محیطی را به همراه دارد.

رئیس اداره آبفا آبادان با اشاره به اینکه برخی مناطق آبادان مانند قسمتی از کوی بهار و فیه فاقد سیستم فاضلاب هستند و فاضلاب شهرک دریا نیز دچار مشکل است، اعلام کرد: به همین منظور ۲ پروژه در نظر گرفته‌شده است که در مرحله مناقصه هستند.

خلیلی نیا با اشاره به مناطق الوانیه و شطیط بیان کرد: پروژه‌های در نظر گرفته‌شده در این مناطق نیز که اعتبار آن‌ها ۷ میلیارد تومان هستند در سال آینده آغاز می‌شوند.

وی بیان کرد: خط هزار نیز که سال ۷۹ آغاز و پس از مدتی متوقف شد در سال ۹۶ مجدداً آغاز به کار کرد و هم‌اکنون نیز در حال پیشروی است. این طرح ۱۲ میلیارد تومان اعتبار دارد و با مرتبط کردن سیستم آب منطقه فیه به جمشیدآباد آب شرب این مناطق را متعادل می‌کند.

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *