عشایر کل کشور صاحب کارت شناسایی می‌شوند

خورنا- شاهپور علایی مقدم در حاشیه بازدید میدانی از عشایر غرب کرخه شهرستان شوش اظهار داشت: در سفر به شهرستان شوش با عشایر و سرگروه‌های عشایر غرب کرخه نشستی برگزار شد و از نزدیک مشکلات آنها و همچنین اسکان دائم عشایر با همکاری و هماهنگی مدیران امور عشایر همدان و خوزستان مورد بررسی قرار گرفت.

وی به نگاه ویژه دولت و سازمان امور عشایر ایران نسبت به رفع مشکلات عشایر پرداخت و گفت: اقدامات خوبی از قبیل خط انتقال آب، حفر چاه آب برای آبیاری زمین‌های کشاورزی، امکانات زیرساختی و اسکان دائم عشایر این منطقه انجام شده است.

قائم‌مقام سازمان امور عشایر ایران با اشاره به ساخت ۲۵۰ واحد اسکان عشایر در غرب کرخه اظهار کرد: عشایری که سالانه از همدان به این منطقه کوچ می‌کنند برای ساخت مسکن و اسکان دائم مشکلاتی دارند که با هماهنگی مدیران امور عشایر خوزستان و همدان در نشست امروز نتایج خوبی گرفته شد.

وی بیان کرد: تسهیلات کم‌بهره برای تأمین دام عشایر و همچنین ساخت مسکن آنها از محل تسهیلات کم‌درآمد سازمان امور عشایر ایران و با همکاری بنیاد مسکن کشور پرداخت می‌شود.

علایی مقدم تصریح کرد: امیدواریم از محل تسهیلات کم‌درآمد و با همکاری مدیران امور عشایر خوزستان و همدان در کوتاه‌ترین زمان شاهد رفع مشکل اسکان دائم عشایر غرب کرخه و ساماندهی آنان باشیم.

پرداخت پنج‌میلیارد ریال تسهیلات کم‌‌بهره به عشایر شتردار

قائم‌مقام سازمان امور عشایر ایران گفت: برای اولین بار در استان خوزستان پنج میلیارد ریال تسهیلات کم‌بهره و بدون ضامن با هدف توسعه پرورش شتر به عشایر شتردار شهرستان شوش پرداخت شد.

وی بیان کرد: سازمان امور عشایر ایران برنامه‌های متعددی را تدوین و به استانها ابلاغ نموده و از محل تسهیلات کم‌بهره درآمد عشایر را تا پایان برنامه ششم دو برابر می‌کنیم.

علایی مقدم یادآورشد: در حال حاضر میانگین درآمد عشایر یک‌میلیون و یکصد هزار تومان است‌. امیدواریم از ظرفیت‌های قانون و تسهیلات کم‌بهره در هفت برنامه‌ای که ابلاغ شده این درآمد عشایر را افزایش دهیم.

قائم‌مقام سازمان امور عشایر ایران گفت: عشایر در جهت تولید و رونق اقتصادی بهترین و بیشترین نقش را دارند که باید در تمام زمینه‌ها به این قشر توجه ویژه صورت گرفته شود.

وی اعلام کرد: تکمیل زنجیره تولید گوشت قرمز، تکمیل زنجیره تولید لبنیات و فرآورده‌های لبنی، توسعه کشت گیاهان دارویی، بوم‌گردی و گردشگری در زمان ییلاق عشایر، توسعه صنایع دستی، توسعه باغات در اراضی شیبدار و ایجاد شرکت‌های فنی و مهندسی و پشتیبانی از عشایر از مهمترین برنامه‌ها و اقدامات سازمان عشایر برای خدمت‌رسانی بیشتر به این قشر است.

علایی مقدم به صدور کارت شناسایی عشایر کل کشور اشاره کرد و گفت: کارت شنایی عشایر کل کشور تا پایان برنامه ششم تکمیل می‌شود.

قائم‌مقام سازمان امور عشایر خاطرنشان‌کرد: حمایت از تعاونی‌های عشایری می‌تواند در افزایش درآمد و اشتغالزایی نقش بسزایی داشته باشد و دولت نیز حمایت خوبی از این تعاونی‌ها انجام داده است/ تسنیم

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *