مجریان قانون، همه را به یک چشم ببینند

خورنا | پدرام کسائی: از حدود یکسال پیش، بخش خصوصی اقدام به شروع بکار ایجاد مرکز گاما اسکن در کوی پلیس نمود، که از زمان شروع بکار با مخالفت اهالی محل نسبت به جانمایی آن در اثر مشکلات ترافیکی مواجه شد.

پس از کش و قوس های فراوان پرونده این مرکز در کمیسیون تبصره ۲۰ ماده ۵۵ مورد بررسی و در تاریخ ۳۰ مهرماه سال جاری رای به جابجایی مرکز گاما اسکن داده شد.

در این نوشتار قصد قضاوت درستی یا غلط بودن رای صادره را نداریم و خود را در مقام قضاوت نیز نمی دانیم.

حال پس از حدود یک ماه و نیم از رای صادره، محمد هادی روحی پور نائب رئیس شورای شهر و عضو کمیسیون تبصره ۲۰ ماده ۵۵ با انتشار متنی ضمن دفاع از رای صادره بر پافشاری خود در مقابله با موارد مشابه “در صورت شکایت اهالی محل” تاکید نموده است.

با توجه به کثرت مشاغل مزاحم در شهر که موجب مزاحمت عمومی و ایجاد ترافیک هستند، خواستار پاسخ به این سوال از سوی آقای روحی پور هستیم که: آیا کمیسیون تبصره ۲۰ ماده ۵۵ فقط با شکایت اهالی مراکز مطرح شده در قانون تشکیل می شود، و یا قانون برای کلیه مشاغل مندرج در متن قانون بدون داشتن شاکی خصوصی لازم الاجراست؟

پایگاه خبری خورنا آماده است پاسخ نائب رئیس محترم شورا در خصوص این سوال را شنیده و نشر دهد.

?خورنا، صدای مردم بهبهان
?به خورنا بهبهان بپیوندید
https://t.me/joinchat/AAAAAEI-JJPDFfqQCmFqUw