سارقان مسلح درگیری شب گذشته اهواز بازداشت شدند
خورنا- سردار حیدر عباسزاده اظهار داشت: شب گذشته ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه ماموران کلانتری ۲۷ حین گشتزنی به یک دستگاه خودروی مشکوک پژو ۴۰۵ و یک پراید پلاک مخدوش دستور ایست را صادر کردند.
وی افزود: حین توقیف چهار سرنشین خودرو بلافاصله به سمت ماموران تیراندازی کردند و با آتش متقابل پلیس روبهرو شدند.
فرمانده انتظامی استان خوزستان بیان کرد: در این عملیات درگیری سرباز وظیفه “مهرزاد خیری” به درجه رفیع شهادت نائل و ستوان دوم “ابراهیم عبیات” نیز بسیار سطحی مجروح شد.
وی با بیان اینکه در این درگیری ۳ نفر از سارقان مسلح مجروح و دستگیر شدند، گفت: همچنین ۲ دستگاه خودروی سرقتی توقیف و ابزار سرقت از آنان ضبط شد.
سردار عباسزاده ادامه داد: با اقدامات اطلاعاتی در کمتر از ۵ ساعت سه سارق مسلح دیگر که یکی از آنها نیز از ناحیه سر و دیگری از ناحیه بازو به ضرب گلوله ماموران نیروی انتظامی زخمی شده بودند؛ با انجام اقدامات اطلاعاتی در یکی از شهرستانهای استان شناسایی و طی عملیات ضربتی در مخفیگاهشان دستگیر شدند.
وی تصریح کرد: در تحقیقات انجام شده به جرمهای ارتکابی معترف شدند و اکنون نیز تحقیقات تکمیلی باهماهنگی مرجع قضایی ادامه دارد.
انتهای پیام/