طرح اصلاح شبکه آب اندیمشک اجرا می‌شود

خورنا- پیمان جهانگیری اظهار داشت: امسال و با توجه به نیازهای شهرستان اندیمشک، طرح‌های مختلفی در حوزه آب رسانی و تأمین نیازهای شهروندان، طراحی و به اجرا می‌رسد.

وی با بیان این که یکی از این طرح‌ها، طرح جامع آب رسانی شهرستان اندیمشک است، گفت: این طرح با نگاه به افق سال ۱۴۲۵ و با توجه به نیازهای شهرستان و افزایش جمعیت اندیمشک، طراحی و هدف گذاری شده است.

طرح جامع آب رسانی شهرستان اندیمشک جمعیتی بالغ بر ۲۵۰ هزار نفر را تحت پوشش خود قرار می‌دهد

فرماندار اندیمشک با اشاره به این که طرح جامع آب رسانی شهرستان اندیمشک جمعیتی بالغ بر ۲۵۰ هزار نفر را تحت پوشش خود قرار می‌دهد، افزود: پیش بینی می‌شود با اجرای کامل طرح جامع آب رسانی شهرستان اندیمشک، ۳۹ میلیون مترمکعب آب به صورت سالیانه در اختیار شهروندان، قرار گیرد.

وی با بیان این که فاز اول طرح جامع آب رسانی شهرستان اندیمشک با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است، افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته، بهره برداری کامل از این طرح در کم‌ترین زمان ممکن، مورد توجه قرار گرفته است.

جهانگیری با اشاره به این که با بهره برداری از طرح جامع آب رسانی شهرستان بیش از ۲۰۰ روستا از خدمات این حوزه برخوردار می‌شوند، گفت: با تکمیل این طرح آب رسانی به شهرهای چم گلک، آزادی، حسینیه و بیدوربه نیز به صورت کامل انجام و به اجرا رسیده و نیازهای شهروندان به صورت قال توجهی، تأمین می‌شود.

اجرای طرح فاضلاب شهرستان اندیمشک ضروری است

وی با بیان این که علاوه بر طرح جامع آب رسانی در حوزه‌های مختلف حوزه آب فا نیز، طرح‌های مختلفی در شهرستان و با همکاری نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی و سازمان آب و برق استان و شهرستان و دیگر مسئولان استانی و محلی در حال پیگیری و اجرا هستند، ادامه داد: طرح تکمیل فاضلاب اندیمشک از جمله این طرح‌ها، است.

فرماندار اندیمشک با اشاره به این که با اجرای این طرح عملیات احداث سیستم فاضلاب در مناطق کوی قائم، کوی رسالت و زیبا شهر نیز اجرا و تکمیل می‌شود، ادامه داد: احداث خط انتقال تحت فشار تا تصفیه خانه فاضلاب اندیمشک از جمله دیگر بخش‌های اجرای این طرح است.

جهانگیری با اشاره به ضرورت اجرای طرح فاضلاب شهرستان اندیمشک افزود: کنترل و بهینه سازی مدیریت آب و جلوگیری از اتلاف آن و توسعه خدمات زیست محیطی در شهرستان از جمله اهداف اجرای طرح فاضلاب شهرستان اندیمشک بوده و به همین جهت، پیگیری‌های گسترده‌ای برای تکمیل آن در کم‌ترین زمان ممکن، انجام شده است.

پیگیری لازم برای احداث تصفیه خانه فاضلاب اندیمشک

وی با بیان این که فاز اول طرح فاضلاب شهرستان اندیمشک اجرا و پیگیری لازم برای احداث تصفیه خانه فاضلاب نیز در شهرستان به اجرا رسیده است، گفت: بهره برداری از فاز دوم این طرح و توجه به شاخص‌ها و استانداردهای روز کشور در اجرای عملیات عمرانی آن،از جمله اهداف شهرستان در اجرای طرح فاضلاب شهر اندیمشک است.

فرماندار شهرستان اندیمشک با اشاره به اجرای ۱۳ طرح آب رسانی روستایی در شهرستان توسعه مناطق روستایی را از جمله مهم‌ترین اهداف عمرانی اندیمشک دانست و عنوان کرد: بیش از ۵ میلیارد ریال برای اجرای این طرح اختصاص یافته است و با بهره برداری کامل از آن، نیاز شهروندان به صورت قابل توجهی، رفع می‌شود.

وی با بیان این که هم چنین با پیگیری‌های صورت گرفته و هم زمان با اجرای طرح‌های مختلف حوزه آب و فاضلاب شهرستان طرح اصلاح شبکه آب شهر اندیمشک به عنوان یکی از طرح‌های مهم عمرانی استان خوزستان نیز مورد توجه قرار گرفته است، خاطر نشان کرد: با اجرای این طرح، شبکه آب کوی شهدا اندیمشک اصلاح می‌شود.

نگاه به حفظ و مدیریت منابع آبی در شهرستان اندیمشک، جدی و عملیاتی است

جهانگیری با اشاره به قدمت و فرسودگی شبکه توزیع آب کوی شهدا و ضرورت اجرای این طرح، گفت: پیش بینی می‌شود این طرح در مدت ۹ ماه و تا انتهای سال به بهره برداری کامل برسد و چهار هزار و ۱۰۰ اشتراک آب در اختیار شهروندان کوی شهدا اندیمشک قرار گیرد.

وی با اشاره به اهمیت حفظ و نگهداری منابع آبی و لزوم حفاظت از آب به عنوان یک نیاز مهم اجتماعی و محیط زیستی، مدیریت منابع آن و جلوگیری از هدر رفت آن را ضروری دانست و افزود: آب و منابع آن، نقشی مهم در توسعه اجتماعی و اقتصادی شهرستان و کشور دارند و به همین جهت، نگاه به حفظ و مدیریت منابع آبی در شهرستان اندیمشک، جدی و عملیاتی است.

گفت‌وگو از: محمد امین جمشیدی