بندر امام خمینی، ۲۱۰ کیلومتر به تهران نزدیکتر شد

خورنا: مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد گفت: با بهره‌برداری از این مسیر شاهد کاهش فاصله ۲۱۰ کیلومتری بندر امام خمینی (ره) تا مرکز کشور خواهیم بود.

خیبر بیدارپور اظهار کرد: پروژه ملی جاده پاتاوه به دهدشت، جاده باغچه جلیل سادات، دوبانده کردن ورودی شهرهای استان، پروژه بابامیدان یاسوج سمیرم و یاسوج سپیدان در حال اجرا بوده که در سفر اخیر وزیر راه و شهرسازی مصوبات خوبی برای تسریع در عملیات اجرایی آنها اتخاذ شد.

بیدارپور تسریع در عملیات اجرایی محور پاتاوه دهدشت، اضافه کردن اعتبارات مربوطه به جاده گچساران بابامیدان و کمربندی گچساران، کمربندی باشت، محور باغچه‌سادات و راه‌اندازی فرودگاه گچساران و تسریع و عملیاتی کردن اتصال استان به خط ریلی کشور را بخشی از دستاوردهای سفر وزیر راه و شهرسازی به استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد.

وی با اشاره به روند مطلوب پروژه ملی جاده پاتاوه دهدشت اظهار امیدواری کرد این جاده مهم مواصلاتی که از پروژه‌های مهر ماندگار است و تاکنون ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته تا پایان سال ۹۲ به بهره‌برداری کامل برسد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان با اشاره به اینکه این جاده در مسیر کوهستانی واقع شده است، گفت: با بهره‌برداری از این پروژه ملی روستاها و بخش‌های زیادی در سطح شهرستان‌های بویراحمد و کهگیلویه از نعمت راه مناسب بهره‌مند خواهند شد.

وی عنوان کرد: این محور به چهار قطعه تقسیم شده که عملیات اجرایی در قطعات مختلف آن به سرعت ادامه دارد.

این مسئول با اشاره به اینکه  این پروژه از مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به کهگیلویه و بویراحمد در سال ۷۳ است، خاطرنشان کرد: با بهره‌برداری از این جاده به عنوان محور اصلی جنوب به مرکز کشور، ۴۰۰ روستای بزرگ و کوچک و هشت بخش در شهرستان‌های بویراحمد و کهگیلویه با جمعیتی بیش از ۱۰۰ هزار نفر از راه مناسب بهره‌مند می‌شوند.

بیدارپور با اشاره به اینکه با احداث این محور تحول بزرگی در جاده‌های استان رخ خواهد داد، افزود: با بهره‌برداری از این مسیر شاهد کاهش فاصله ۲۱۰ کیلومتری بندر امام خمینی (ره) تا مرکز کشور خواهیم بود.

مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سال جاری ۵۲ کیلومتر از جاده ملی پاتاوه دهدشت به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به اهمیت پروژه پاتاوه دهدشت که موجب خروج استان کهگیلویه و بویراحمد از بن‌بست می‌شود، گفت: با بهره‌برداری از این شاهراه مهم ارتباطی شاهد روان شدن حمل و نقل جاده‌ای و کاهش میزان تصادفات  خواهیم بود.

بیدارپور شرایط آب و هوایی و سخت گذر بودن جاده پاتاوه دهدشت در استان را موجب کندی روند اجرای این طرح ملی دانست.

وی افزود: قطعه دوم جاده پاتاوه به دهدشت منطقه میان تنگان را به لوداب وصل می‌کند به طول ۲۸ کیلومتر بخشی از این راه اصلی است که افتتاح می‌شود.

وی اظهار داشت: برای ساخت این قطعه ۵۰۳ میلیارد ریال در سال گذشته هزینه شده بود و امسال نیز به ۵۰۰ میلیارد ریال دیگر نیاز است.

بیدارپور بیان کرد: قطعه چهارم این راه اصلی به طول ۲۴ کیلومتر نیز افتتاح خواهد شد که دهدشت را به قلعه دختر متصل می‌کند.

وی عنوان کرد: ۵۰۰ میلیارد ریال برای ساخت این قطعه نیز در سال جاری پیش‌بینی شده است.

بیدارپور گفت: جاده یاسوج سپیدان به طول ۳۷ کیلومتر نیز از پروژه‌های مهر ماندگار است که ۱۲ کیلومتر آن آسفالت و بقیه در حال اجرا و پنج کیلومتر آن در حال انجام مناقصه است.

وی از تلاش‌های بی‌وقفه شرکت نیرو گستر قرارگاه خاتم‌الانبیا در ارتباط با شتاب دادن به پروژه‌های مهم راهسازی در استان تقدیر کرد و گفت: دولت نیز با همت و تلاش مضاعف برای تسریع در عملیات اجرای این پروژه‌ها نگاه ویژه‌ای دارد و تلاش می‌شود که تا پایان دولت دهم این پروژه‌ها به بهره‌برداری برسند و مردم از این خدمات ارزشمند بهره‌مند شوند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *