در جلسه استانداری خوزستان:

مدیرکل دامپزشکی خوزستان خبر داد: دور شدن خطر آنفولانزا از صنعت طیور استان/ظرف روزهای آینده خسارات مرغداران پرداخت میشود

خورنا|احمدرضارستمی: دکتر مصطفی کنارکوهی مدیرکل سازمان دامپزشکی خوزستان در مورد اقدامات صورت گرفته توسط سازمان مطبوعش در استان، برای کنترل و مبارزه با بیماری آنفولانزای پرندگان گفت: همانطور که استحضار دارید اواخر سال گذشته چهار کانون تولید بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان در ایذه و باغملک از شهرهای شمالی استان شناسایی شد.

وی ادامه داد: پس از شناسایی این کانونها با توجه آمادگی که وجود داشت و همکاری بین بخشی که بین دستگاههای مختلف استان صورت پذیرفت در اسرع وقت و در کوتاهترین زمان ممکن با احکام قضایی که اخذ شد خوشبختانه توانستیم این کانونهای تولید بیماری آنفولانزا را در نطفه خفه کنیم .

کنارکوهی تصریح کرد: پس از اینکه اعلام شد خوزستان بیست و دومین استان کشور است که در آن بیماری حادث شده است با این عملیات واکنش سریع و ضربتی که صورت گرفت، خوشبختانه کانون‌های بیماریزا نتوانستند در سطح استان توسعه پیدا کنند. علی رغم اینکه شرایط آن وجود داشت.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان اظهار کرد: در کل توانستیم در گمنامی و با یک عملیات کاملا خاموش، صنعت طیور استان را که حداقل بالغ بر هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه است با کمک سایر بخشها از خطر آنفولانزا، فعلا دور نگه داریم.

وی همچنین خاطر نشان کرد: البته با توجه به اینکه به سمت گرما میرویم و پیک برگشت پرندگان مهاجر را از استان به سمت مناطق دیگر خواهیم داشت، امیدواریم که در ماههای آینده با ورود دوباره این پرندگان، ویروس آنفولانزا هم به درون استان وارد نشود .

کنار کوهی با بیان اینکه بیماری آنفولانزای پرندگان در سطح کشور تلفات قابل ملاحظه‌ای را بوجود آورده در ادامه به گزارش پایگاه خبری خورنا بیان داشت: استان اصفهان و چهارمحال بختیاری بیشترین میزان تلفات و همچنین تعداد کانون این بیماری را در سطح کشور دارا بودند که چهار کانون دیده شده در سطح استان خوزستان هم با توجه به همجواری این دو شهرستان ایذه و باغملک با چهارمحال بختیاری٬ ریشه‌اش را ما از آنجا می‌بینیم .

مدیرکل دامپزشکی خوزستان یادآوری کرد: بالغ بر شش هزار قطعه از طیور استان در طول این مدت، برای پیشگیری از شیوع بیماری آنفولانزا پرندگان منهدم شدند که در این راستا خسارت مرغداران ظرف روزهای آینده به طور کامل پرداخت میشود. چون تأمین اعتبار آن انجام شده است و همچنین جا دارد از تمام مسئولین و مدیران استان که در طول این مدت پیشگیری از شیوع بیماری نهایت همکاری را با سازمان دامپزشکی خوزستان داشتند کمال تشکر و قدردانی را داشته باشم .‌

«هر گونه کپی برداری از این مطالب فقط با ذکر نام پایگاه خبری خورنا مجاز میباشد»

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *